top of page

Verkeersongeval

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval en heeft u letsel of schade opgelopen? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Wij staan u geheel kosteloos bij en nemen u het werk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Een verkeersongeval kan veel verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van een aanrijding met een auto, motor, scooter, fiets en andere (gemotoriseerde) voertuigen zoals een bus, tram of trekker. Ook kan bijvoorbeeld sprake zijn van een kettingbotsing of achterop-botsing (kop-staartbotsing). Bent u als voetganger betrokken bij een verkeersongeluk? Dan geniet u extra bescherming: ook als het ongeval deels uw schuld is, heeft u recht op een schadevergoeding. 

 

Ook de schade kan veel verschillende vormen aannemen. Denkt u bijvoorbeeld aan een whiplash of andere lichamelijke schade, maar ook schadeposten zoals gemiste inkomsten, medische kosten, reiskosten en de juridische kosten die u maakt om uw gelijk te halen. 

 

Kortom, als u slachtoffer bent van een verkeersongeval en schade heeft geleden in welke vorm dan ook, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij staan u geheel kosteloos bij. De kosten die wij maken en de door u geleden schade moeten door de verzekering van de aansprakelijke tegenpartij worden betaald.

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat is er gebeurd?

Heeft u door de schuld van een ander letselschade opgelopen? De kans is groot dat u recht heeft op een schadevergoeding.

Laat ons weten wat u is overkomen. Een van onze letselschadespecialisten neemt direct contact met u op en adviseert u over uw kansen en de hoogte van uw vergoeding. Zo weet u direct wat uw mogelijkheden zijn.

Gelukt!

bottom of page