top of page

Gemeente ongeval

Bent u gestruikeld over een boomwortel, uitstekende stoeptegel of uitgegleden terwijl de gemeente zout had moeten strooien? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Wij staan u geheel kosteloos bij en nemen u het werk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

 

De gemeente is verplicht om gevaarlijke situaties te voorkomen in openbare ruimtes die onder haar beheer vallen. De gemeente moet bijvoorbeeld de wegen en stoep goed onderhouden en strooien als er sneeuw is gevallen. Indien u schade op een openbare weg of in een openbare ruimte heeft opgelopen, is de kans groot dat de gemeente zijn zorgplicht heeft geschonden. 

 

Wij staan u volledig kosteloos bij en zoeken voor u uit of u recht heeft op een schadevergoeding. Alle kosten die wij maken en de door u geleden schade worden verhaald op de gemeente. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat is er gebeurd?

Heeft u door de schuld van een ander letselschade opgelopen? De kans is groot dat u recht heeft op een schadevergoeding.

Laat ons weten wat u is overkomen. Een van onze letselschadespecialisten neemt direct contact met u op en adviseert u over uw kansen en de hoogte van uw vergoeding. Zo weet u direct wat uw mogelijkheden zijn.

Gelukt!

bottom of page