Dierongeval

Bent u gebeten door een hond, getrapt door een paard of heeft u op een andere manier letsel opgelopen door een dier? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Wij staan u geheel kosteloos bij en nemen u het werk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Indien u letsel hebt opgelopen door de gedraging van een dier, dan is de bezitter van het dier aansprakelijk voor uw schade. Dit kan bijvoorbeeld materiële schade, zoals medische schade, kosten voor nieuwe kleding of gemiste inkomsten, maar ook immateriële schade zijn, zoals blijvende angst voor honden. 

 

De bezitter van het dier is aansprakelijk op grond van risicoaansprakelijkheid. Dat betekent dat de bezitter zelf niets verkeerd gedaan hoeft te hebben. De bezitter is volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor de schade die het dier heeft veroorzaakt.

 

Kortom, als u schade heeft geleden dooreen dier, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij staan u geheel kosteloos bij. De kosten die wij maken en de door u geleden schade moeten door de verzekering van de bezitter van het dier worden betaald.

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat is er gebeurd?

Heeft u door de schuld van een ander letselschade opgelopen? De kans is groot dat u recht heeft op een schadevergoeding.

Laat ons weten wat u is overkomen. Een van onze letselschadespecialisten neemt direct contact met u op en adviseert u over uw kansen en de hoogte van uw vergoeding. Zo weet u direct wat uw mogelijkheden zijn.

Gelukt!