top of page

Bedrijfsongeval

Heeft u een ongeval gehad op (weg naar of van) uw werk, zakenreis, berdrijsuitje of tijdens een scholing, training, congres, en heeft u schade of letsel opgelopen? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Wij staan u geheel kosteloos bij en nemen u het werk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Uw werkgever is aansprakelijk voor ongevallen tijdens werktijd. Onder werktijd betekent niet alleen op uw werk, maar ook een zakenreis, congres of thuiswerken vallen hieronder. De werkgever is ook aansprakelijk als de schade door een collega bij u is aangericht. Uw werkgever heeft namelijk een zorgplicht om ervoor te zorgen dat er sprake is van een veilige werkomgeving, waarbinnen ongevallen dienen te worden voorkomen. Indien er sprake is van een ongeval, is die zorgplicht (schijnbaar) geschonden. 

 

Bent u geen reguliere werknemer, maar bijvoorbeeld een stagiair, freelancer of zzp’er? Ook dan geldt de zorgplicht en heeft u recht op een schadevergoeding! 

 

Onze werkwijze is zowel voor u als voor uw werkgever geheel kosteloos, want alle kosten worden betaald door de verzekeraar van uw werkgever. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat er zo min mogelijk spanning op de werkvloer komt. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat is er gebeurd?

Heeft u door de schuld van een ander letselschade opgelopen? De kans is groot dat u recht heeft op een schadevergoeding.

Laat ons weten wat u is overkomen. Een van onze letselschadespecialisten neemt direct contact met u op en adviseert u over uw kansen en de hoogte van uw vergoeding. Zo weet u direct wat uw mogelijkheden zijn.

Gelukt!

bottom of page